Digital Media Sound

Efecte de lumini şi scenotehnică

Efectele de lumina constituie un capitol cel putin la fel de important ca si cel de sonorizare in realizarea unui spectacol in cadrul unui eveniment deosebit cum ar fi o nunta , botez, majorat etc.
Desi la prima vedere sunteti tentati sa credeti ca aceste efecte de lumini sunt simple mofturi iata in continuare cateva argumente pentru care alegerea acestora se poate dovedi una de bun augur si chiar utila.
Exista persoane care se simt stinghere pe ringul de dans din diverse motive. S-a observat insa ca intr-o atmosfera calda, intima, cu luminile si reflectoarele luminand ringul cu diverse efecte de culoare si forme, oamenii se simt mai in largul lor, danseaza asa cum stiu si se simt bine fara sa se simta studiati.

De asemenea, dansul mirilor este si trebuie sa fie un moment unic al nuntii care deschide in mod oficial seara petrecerii. Imaginati-va acest moment unic petrecandu-se pe o lumina total nepotrivita, "ca ziua" si imaginati-va acest moment ca pe o scena de spectacol in care luminile din sala sunt stinse iar cuplul este luminat si urmarit de un luminile inteligente controlate in functie de context de contolerul DMX.
Dumneavoastra ce alegere ati face?...
Efectele si jocurile de lumini pot fi personalizate atat din punct de vedere al culorilor precum si a modelelor proiectate.

Efecte de lumini folosite la diverse evenimente

Prezenta masinii de fum face posibila aparitia acelor raze spectaculoase de lumina produse de scanere si moving-head-uri sau alte efecte de lumini similare.
Lipsa masinii de fum scade efectul luminos cu aproximativ 30 - 40%.
*Atentie, masina de fum nu produce fum efectiv, ci mai degraba o ceata densa. Acest produs nu este toxic si nu dauneaza sanatatii si deasemenea se pote folosi diverse arome pentru a fii placut la miros.
Va prezentam mai jos o parte din echipamentele folosite de noi împreună cu câteva fotografii de la evenimentele realizate de noi.

Echipamente