Lumini și
scenotehnică

Schela de lumini – Pachet 5 – PREMIUM LIGHTS

Schela de lumini – Pachet 4 – STANDARD LIGHTS

Efectele de lumina constituie un capitol cel puțin la fel de important ca și cel de sonorizare în realizarea unui spectacol în cadrul unui eveniment deosebit cum ar fi o nuntă , botez, majorat etc.
Deși la prima vedere sunteți tentați să credeți că aceste efecte de lumini sunt simple mofturi iată în continuare câteva argumente pentru care alegerea acestora se poate dovedi una de bun augur și chiar utilă.
Exista persoane care se simt stinghere pe ringul de dans din diverse motive.

S-a observat însă că într-o atmosfera caldă, intimă, cu luminile și reflectoarele luminând ringul cu diverse efecte de culoare și forme, oamenii se simt mai în largul lor, dansează așa cum știu ei și se simt bine fără să se simtă studiați.

De asemenea, dansul mirilor este și trebuie să fie un moment unic al nunții care deschide în mod oficial seara petrecerii. Imaginați-vă acest moment unic petrecându-se pe o lumină total nepotrivită, “ca ziua” și imaginați-vă acest moment ca pe o scenă de spectacol în care luminile din sală sunt stinse iar cuplul este luminat și urmărit de luminile inteligente controlate in functie de context de contolerul DMX.
Dumneavoastră ce alegere ați face?

MagicQ-Software-Section_copy
Magura 2
Pagina noastră de Facebook :
CONTACT
Aboneaza-te la newsletter

Daca vrei sa te tinem la curent cu promotii, servicii noi etc